Direct contact? meetup@onlinemeetup.nl
Proberen?

Home > Veelgestelde vragen > Abonnement

Abonnement

Hoe kan ik een abonnement afsluiten?

Op onze prijzenpagina is een overzicht met verschillende abonnementen die onmiddelijk in kunnen gaan.  Je kunt kiezen voor een abonnement met 8 uur lesgeven, 20 uur lesgeven of onbeperkt gebruik. Het abonnement sluit je af voor minimaal 3 maanden. Ook zijn er mogelijkheden om een 'white-label' abonnement af te sluiten waarbij we het platform aanpassen naar de huisstijl van je bedrijf. Je kunt meteen beginnen met een gratis proefperiode met alle functionaliteiten.Mocht je willen overleggen wat voor jouw situatie het beste is neem dan contact met ons op.

Kan ik van abonnement wisselen?

Natuurlijk kun je altijd je abonnement veranderen wanneer je meer uren nodig hebt. Wanneer je een abonnement hebt voor een vastgesteld aantal uren en je wil een abonnement voor minder uren kunnen we dat aan het einde van de maand in laten gaan.

Hoe wordt mijn abonnement gefactureerd?

Je kunt een abonnement per kwartaal of per jaar (met korting) afsluiten. De e-factuur wordt naar het  opgegeven mailadres verstuurd.

Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

Je sluit een abonnement af voor een afgesproken periode. Je kunt kiezen voor het kwartaal- of jaarabonnement. Bij een jaarabonnement krijg je korting zoals aangegeven op de prijzenpagina.

Ook interesse in een online klaslokaal?

Bekijk de prijzen Gratis proefperiode

Waarom OnlineMeetup?
  • Je eigen online klaslokaal
  • Tijdswinst
  • Alleen pc en internet nodig
  • Combineer online en offline
  • Locatie onafhankelijk
  • Live webcams of webinar
OnlineMeetup graag uitproberen?
Vraag nu een GRATIS proefperiode aan!
Proefperiode proberen
Bekijk de video