Direct contact? meetup@onlinemeetup.nl
Proberen?

Home > Proefperiode aanvragen

Proefperiode aanvragen !

Wat goed dat je aan de slag wilt met het online klaslokaal van OnlineMeetup.

Omdat wij veel aanvragen krijgen zien wij ons genoodzaakt de GRATIS proefperiode te beperken tot 3 dagen waarbij je 4 uur lang gebruik kunt maken van diverse functies om zo online les te kunnen geven. Je kunt tijdens je proefperiode je trainingen opslaan.

We merken dat een korte instructiesessie je sneller op weg kan helpen. Neem contact met ons op zodat je snel aan de slag kunt.

Vul hieronder je gegevens in. Er is enige verwerkingstijd dus wacht even tot je de bevestiging in beeld hebt.  De bevestigingsmail die je daarna ontvangt heeft de gegevens en link voor jouw eigen demoplatform. Dit is de link die je ook moet gebruiken voor de mensen die je uitnodigt. Kijk onder Support en FAQ voor ondersteuning om van je online bijeenkomsten een succes te maken.

Let op: Je ontvangt van ons een bericht met de keuze om je proefperiode om te zetten in een abonnement. Mocht je hier niet op ingaan dan zit je uiteraard nergens aan vast en zullen wij je account na de proefperiode opheffen zonder kosten of verplichtingen van jouw kant.

Vul je gegevens in:

 
Bekijk de video