Direct contact? meetup@onlinemeetup.nl
Proberen?

Home > Online lesgeven > Zelfstandig trainer of coach gaat online

Zelfstandig trainer of coach gaat online

Zelfstandig trainer coach gaat online trainen met het online klaslokaalVoor jou als zelfstandig trainer/coach is het nu super eenvoudig om online te gaan trainen. Door het online klaslokaal te gebruiken word je locatie onafhankelijk. Met de functies die het online klaslokaal biedt kun je alles doen wat je in een fysiek klaslokaal ook zou doen. Omdat je met een 'live' webcam verbinding werkt is emotie over te brengen en kun je gezichtsuitdrukkingen waarnemen.

Hoe het werkt

Je kunt eenvoudig je eigen online training aanmaken, deelnemers uitnodigen en gepersonaliseerde mails versturen om deelnemers uit te nodigen. Op de pagina online klaslokaal staat uitgebreider beschreven wat er nog meer mogelijk is. Een prettige bijkomstigheid is dat je niet meer in de file staat, maar voor de laptop.

Trainings bibliotheek

Je kunt de online trainingen opnemen en hiermee je eigen bibliotheek met trainingen opbouwen, hoe mooi is dat. Als je de webinar functie gebruikt maak je eenvoudig instructievideo's die je deelnemers zelf kunnen bekijken op een door hen gewenst moment.

Eigen look and feel

Als je dit wenst kunnen we jouw omgeving inrichten in je eigen huisstijl. De mogelijkheden van dit white-label abonnement lichten we je graag toe. 

Nieuwsgierig

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag aan de slag om een online training uit te proberen, vraag dan een gratis proefperiode aan en start morgen met online lesgeven.

Abonnement

Kijk op de prijzen pagina eens naar ons Meetup-Pro abonnement. Een uitgelezen mogelijkheid om onbeperkt les te kunnen geven met het online klaslokaal.

Bekijk de prijzen Proefperiode

Bekijk de video