Direct contact? meetup@onlinemeetup.nl
Proberen?

Home > Online lesgeven > Online trainen voor trainingsbureaus

Online trainen voor trainingsbureaus

Trainingsbureau gaat online trainen met het online klaslokaalVoor trainingsbureaus ligt de weg open om het online klaslokaal te gaan gebruiken. Dit biedt de deelnemers een eenvoudige manier om 'bij de les' te blijven.

Blended learning

Een training kan volledig online worden gegeven, maar het online klaslokaal kan ook ingezet worden als onderdeel van een training, het zogeheten blended learning. Je doet een gedeelte van een training klassikaal en een gedeelte online waardoor de trainee eenvoudiger deel kan nemen en deelname minder afhankelijk is van locaties en reistijden.

Online trainingstechnieken

Als er ondersteuning nodig is om trainingsmaterialen aan te passen voor online gebruik dan helpen wij je graag. Met behulp van de juiste technieken is de effectiviteit van een online training net zo groot als van klassikale trainingen.

Jouw trainingsbureau klaarstomen voor de toekomst?

Ben je er klaar voor om je bereik (en dus je omzet) te vergroten? Vraag nu direct je proefperiode aan en probeer het eens uit. Wil je direct een omgeving in jouw “look and feel”, neem dan contact met ons op dan doen we je een voorstel op maat. 

Bekijk de prijzen Gratis proefperiode

Bekijk de video