Direct contact? meetup@onlinemeetup.nl
Proberen?

Home > Online lesgeven > Online nascholing in de zorg

Online nascholing in de zorg

Online nascholing met het online klaslokaal

Nascholing is er voor vele beroepsgroepen in de zorgsector. Traditioneel vindt dit plaats op een locatie ergens in het land. Door de coronacrisis is er veel veranderd. Internet biedt efficiënte mogelijkheden voor onderwijs op afstand.  Het online klaslokaal is een fantastische manier om kennis uit te wisselen. Via een MedicalMeetup kunnen bijvoorbeeld huisartsen snel bijgepraat worden over de laatste stand van zaken bij een therapeutische indicatie, verpleegkundig specialisten kunnen de inhoud van een protocol bespreken of bepaalde adviezen aangereikt krijgen, specialisten kunnen nascholing krijgen binnen hun aandachtsgebied. De mogelijkheden zijn legio.

Efficiënt online lesgeven

Een laptop of PC, een internetverbinding en een headset. Meer heb je niet nodig om met het online klaslokaal les te geven of te leren. De interactie met collega's blijft behouden door de combinatie van audio, webcam en chat. De reistijd is verdwenen.

Een eigen online bibliotheek met nascholingen

Online nascholing kun je opnemen. Door deze op te slaan kun je een eigen 'online bibliotheek' maken met de verschillende onderwerpen. Deelnemers kunnen zo op elk gewenst moment nog een keer de sessie terugkijken zodat een maximaal rendement wordt behaald met de medische nascholing.

Blended leren

Sommige delen van een nascholing blijven ongetwijfeld nodig op een fysieke locatie. Voor andere onderdelen is dit minder belangrijk. 'Blended leren' is een praktische oplossing waarbij er een combinatie is van klassikaal en online les. OnlineMeetup biedt de mogelijkheid om fysieke nascholing en online nascholing makkelijk te combineren met het gebruik van een online klaslokaal.

Eigen look and feel

Indien gewenst kunnen we de omgeving inrichten in de eigen huisstijl. De mogelijkheden van dit white-label abonnement lichten we graag toe. 

Nieuwsgierig

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag aan de slag om het eens uit te proberen, vraag dan een proefperiode aan en start binnenkort met online lesgeven.

Abonnement

Kijk op de prijzen pagina eens naar ons Meetup-Pro abonnement. Een uitgelezen mogelijkheid om onbeperkt les te kunnen geven met het online klaslokaal.

Bekijk de prijzen Proefperiode

 

Bekijk de video