Direct contact? meetup@onlinemeetup.nl
Proberen?

Home > Online lesgeven > Online bijles of huiswerkbegeleiding

Online bijles geven met het online klaslokaal

Online bijles geven met het online klaslokaalBen jij die innovatieve student of leraar die graag anderen iets bij wil brengen en wil helpen om hun doelen te bereiken? Vergroot dan nu je doelgroep door ook online bijles te gaan geven of studenten te helpen met huiswerk.

Kleine groepen of 1 op 1

Je kunt dit in kleine groepjes of 1 op 1 doen, zodat de interactie en het contact volop aanwezig zijn; het is net of je naast elkaar zit. Voordeel is dat je met het online klaslokaal de deur niet meer uit hoeft, geen reistijden meer hebt en je tijd maximaal kunt benutten.

Eerste keer online bijles geven

Als je nog nooit bijles hebt gegeven, maar wel goed bent in een specifiek vak of vakken, dan is dit je kans om iets bij te dragen én iets bij te verdienen. Of het nu regent, sneeuwt of hard waait, jij hoeft de deur niet uit en je leerling ook niet. Meer dan een PC of laptop en een internetverbinding hebben jullie niet nodig om te starten.

Abonnement

Met ons "Meetup-Starter" abonnement kun je al vanaf 8 uur per maand online bijles geven aan groepjes studenten/leerlingen die jouw hulp goed kunnen gebruiken.

Wil je het eens proberen? Vraag direct je proefperiode aan! 

Bekijk de prijzen Proefperiode

 

Bekijk de video